Kuben-Ånge 2-3 (2-2)
1-0 Niklas Nygren (Anton Granat)
2-2 Johan Skog (Niklas Nygren, Jens Forslund-Larsson)
varning: Bakary Njie

Vi inleder matchen bra och tar ledningen genom Niklas Nygren som dribblar sig förbi backar och målvakt likt en slalomåkare. Fram till den 30 minuten spelar vi bra då Ånge kvitterar på en fast situation. Därefter tar de över och är det bättre laget sista kvarten. Deras andra mål görs även det på en fast situation. Men trots underläget kämpar vi på och gör 2-2 i den 44:e minuten. 2-2 i halvtid kändes ändå rättvist. I andra halvlekens 14:e minut tar Ånge ledningen på ett skott utanför straffområdet. Sen lyckas de hålla den ledningen till matchens slut. Synd då vi gör en mycket bra match mot seriens bästa lag. Ett stort plus till Niklas Nygren som normalt är startspelare div 3 som gör 1 mål och 1 målpass och visar en härlig inställning.

ons 25 apr 2012, 19:00 Kubikenborgs IF - Ånge 3 - 4
sön 10 jun 2012, 18:00 Ånge - Kubikenborgs IF 16 - 2